МАРТОВСКИ ВИКЕНД - Хотел Феста 4* - Софија - 8-ми Март 2018

• Прв ден : 09.03.2018

Состанок на групата. Поаѓање кон Софија во договореното време. Пристигнување во Софија, Организиран разглед на градот. Сместување во хотел Феста Софија. Време за индивидуални активности. Ноќевање

Втор ден : 10.03.2018

Појадок. Слободен ден за индивидуални активности и прошетка. Факултативна посета на дискотека. Ноќевање.

Трет ден : 11.03.2018

Појадок. Заминување од хотелот во 10.00 ч. Посета на шопинг центри : Paradise Shopping Center, Ikea и Sofia Ring Mall. Заминување за Македонија со попатни паузи. Пристигнување во вечерните часови. 

 

Цена по лице за пакет со превоз : 69 евра

 

Цената е по лице за пакет и вклучува :

√ Превоз до наведената дестинација

√ Сместување во хотел ФЕСТА СОФИЈА 4*

√ 2 ноќевања со појадок

√ Организиран разглед на Софија

√ Посета на шопинг центри

√ Професионална организација

Во цената не е вклучено :

- Патничко осигурување

- Туристичка такса 1€ на ден

- Влезница за дискотека

За аранжман со сопствен превоз се одбива 10€ од цената на пакетот.