Албена

Албена - Бугарија - Лето 2019

АЛБЕНА

* Бесплатен интернет во целиот комплекс

 

х. Ком. 3* – All inclusive (се вклучено)

По лице 06.06-25.06.19 26.06-08.07.19 09.07-20.08.19 21.08-05.09.19 06.09-21.09.19
1/2 соба 199 285  262 375  294 420  262 375 199 285
ноќевања 7 10 7 10 7        10 7 10 7 10

 

х.Магнолија Lux/х.Орхидеа/х.Орхидеа Парк All inclusive(се вклучено)

По лице 06.06-25.06.19 26.06-08.07.19 09.07-20.08.19 21.08-05.09.19 06.09-21.09.19
1/2 соба 199 285  255 365 287€  410  255 365 199 285
ноќевања 7 10 7 10 7 10 7 10 7 10

 

х. Вита Парк 3* – All inclusive + (се вклучено)

По лице 06.06-25.06.19 26.06-01.07.19 02.07-20.08.19 21.08-05.09.19 06.09-21.09.19
1/2 соба 290 415  364 520  385  550  364 520 290 415
ноќевања 7 10 7 10 7 10 7 10 7 10

 

х. Mура/х.Нона 3*   All inclusive (се вклучено)

    По лице 06.06-25.06.19 26.06-01.07.19 02.07-20.08.19 21.08-05.09.19 06.09-21.09.19
1/2 соба 297 425€  371 530€ 448  640  371 530€ 297 425€
ноќевања 7 10 7 10 7 10 7 10 7 10

 

х.Ралица Супериор 4* All inclusive + (се вклучено)

По лице 06.06-25.06.19 26.06-01.07.19 02.07-20.08.19 21.08-05.09.19 06.09-21.09.19
1/2 соба 350 500  423 605 462 660  423 605 350 500
ноќевања 7 10 7 10 7 10 7 10 7 10

 

 х.Лагуна Гарден 4* All inclusive (се вклучено)

По лице 06.06-25.06.19 26.06-01.07.19 02.07-20.08.19 21.08-05.09.19 06.09-21.09.19
1/2 соба 308 440  427 610 458 655  427 610 308 440
ноќевања 7 10 7 10 7 10 7 10 7 10

 

 х.Лагуна Маре  4* All inclusive (се вклучено)

По лице 06.06-25.06.19 26.06-01.07.19 02.07-20.08.19 21.08-05.09.19 06.09-21.09.19
1/2 соба 304 435€  385 550 448 640  385 550 304 435€
ноќевања 7 10 7 10 7 10 7 10 7 10

 

У  С  Л  О  В  И

Еднократна боравишна такса за возрасни  5 €, деца до 11,99 години 3 €

  • Дете до 11,99 год. со двајца возрасни користи бесплатни услуги.
  • Две  деца од 2 до 11,99 години со двајца возрасни во 1/2 соба првото дете е бесплатнo, второто дете плаќа 30% од цена за возрасен.
  • Еден возрасен  во 1/2 соба  доплаќа 30% од цената на аранжманот.
  • Едно дете од 2 до 11,99 год.со еден возрасен во 1/2 соба,цената е kako за еднокреветна соба.
  • Трет возрасен на допoл. легло плаќа 80% од цената на аранжманот
  • Еден возрасен со две деца од 2 до11,99 год. во 1/2 соба,двете деца плаќаат по35% од цената за возрасен.