Еднодневно капење - Грција

Еднодневно капење во Грција - Лето 2019


ЕДНОДНЕВНО КАПЕЊЕ
ЛЕТО 2019 – ГРЦИЈА

 

ПРОМОТИВНИ ЦЕНИ

САБОТА : ПАРАЛИЈА

НЕДЕЛА : КАЛИТЕА, ПОЛИХРОНО, ХАНИОТИ, ПЕФКОХОРИ

 

15.06.2019 / 16.06.2019
Цена : 700 ден.

 

22.06.2019 / 23.06.2019
Цена : 800 ден.

 

29.06.2019 / 30.06.2019
Цена : 900 ден.

 

Поаѓање од Скопје во 04.00 пред хотел ВИП. 

Враќање : 

Паралија – 18.00 ч. (мак.време) 

Пефкохори – 17.15 ч. (мак.време) 

Ханиоти – 17.30 ч. (мак.време) 

Калитеа – 18.00 ч. (мак.време)