Хотел Дипломат Плус 4*

Hotel Diplomat Plus 4* - Ohrid - Leto 2020

Хотел ДИПЛОМАТ ПЛУС 4* –  Охрид

ЛЕТО 2020 – Јули / Август / Септември

 

5-дневен аранжман

21€ по лице за 1 ноќевање

 

7-дневен аранжман

20€ по лице за 1 ноќевање

Доплата за ручек – 7€ по лице на ден

Доплата за вечера – 7€ по лице на ден

 

  • Деца до 5.99 год. се сместуваат бесплатно
  • Деца од 6-11.99 год. – доплата 50% од сумата