Хотел Климетица 3* - Св. Стефан

Hotel Klimetica 3* - Ohrid - Sv. Stefan - Leto 2020

Хотел КЛИМЕТИЦА 3* – Св.Стефан, Охрид

ЛЕТО 2020 – Јули / Август / Септември

 

Сместување во соба со поглед кон шума :

5 ноќевања со појадок и вечера – 7.000,00 ден

7 ноќевања со појадок и вечера – 9.100,00 ден

 

Сместување во соба со поглед кон езеро :

5 ноќевања со појадок и вечера – 8.000,00 ден

7 ноќевања со појадок и вечера – 10.500,00 ден

 

Дадените цени се по лице за 5 или 7 ноќевања и вклучуваат :

Појадок и вечера на шведска маса

 

  • За сместување во еднокреветна соба – доплата 30% од сумата
  • Деца до 6.99 год. се сместуваат бесплатно
  • Деца од 7-11.99 год. – доплата 50% од сумата