Охрид

Охрид - Македонија - Лето 2019

Хотел ПРЕСТОЛ 3* – Св.Стефан, Охрид

 

Тип на сместување

(ноќевање со појадок)

Јуни 2019
Септември 2019
Јули 2019
Август 2019
Двокреветна соба 15€ 18€

 

Дете до 1.99 год. – бесплатно
Прво дете од 2-7.99 год. со 2 возрасни – бесплатно
Второ дете од 2-11.99 год. со 2 возрасни – 50% попуст

 

Цените се по лице и вклучуваат :

–  Ноќевање со појадок

–  Интернет

–  Паркинг

 

Хотел ТИНО 3* – Св.Стефан, Охрид

Хотел ТИНО 3* – Центар, Охрид

 

Тип на сместување

(ноќевање со појадок)

01.05-30.09.2019 01.10-30.04.2019
Двокреветна соба 35€ 25€

Доплата за полупансион – 9€ по лице на ден

 

Цените се по лице и вклучуваат :

–  Ноќевање со појадок

–  Користење на базен, СПА Центар, фитнес

–  Интернет

–  Паркинг

 

Хотел АУРА 4* – Св.Стефан, Охрид

 

Тип на сместување

 

15.04-15.09.2019 16.09-15.04.2020
НП ПП НП ПП
Двокреветна соба поглед планина 23€ 31€ 19€ 21€
Двокреветна соба поглед езеро 25€ 33€ 27€ 29€

НП – Ноќевање со појадок | ПП – Полупансион

 

Деца до 4.99 год. – бесплатно
Деца од 5-11.99 год. со 2 возрасни – 50% попуст

 

Цените се по лице и вклучуваат :

–  Ноќевање со појадок / појадок и вечера

–  Интернет

–  Паркинг