Будва

Будва - Црна Гора - Лето 2019

СЛОВЕНСКА ПЛАЖА 3*+ Период на престој
Тип на соба Капацитет 01.04-01.06. 01.06-01.07. 01.07-01.09. 01.09-01.10. 01.10-01.11.
Двокреветна соба, без тераса 2+1 31 44 54 44 31
Студио / апп, без тераса 2+1,2+2 36 48 59 48 36
Цените се во евра по лице, за 1 ноќевање на база ПОЛУПАНСИОН (појадок/вечера – шведска маса)
Тип на соба Капацитет 01.04-01.06. 01.06-01.07. 01.07-01.09. 01.09-01.10. 01.10-01.11.
Двокреветна соба, без тераса 2+1 39 55 67 55 39
Студио / апп, без тераса 2+1,2+2 44 58 71 58 44

Цените се во евра по лице, за 1 ноќевање на база ALL INCLUSIVE (исхрана – шведска маса)
Минимален престој 7 ноќевања.

ДОПЛАТИ:

*За еднокреветна соба – 60% доплата (јули/август) и 40% доплата (јуни, септември)

*Туристичка такса, пријава и хотелско осигурување – доплата 1,5€ за возрасни, 1€ за деца од 12-18 год, 0,5€ за деца од 2-12 год. (се плаќа во агенција)

*Доплата за ручек – 8€ по лице на ден

*Доплата за тераса – 2€ за возрасни, 1€ за деца по лице на ден

ПОПУСТИ

*Деца до 1.99 год. – бесплатно

*Деца од 2-6.99 год со 2 возрасни – 50% попуст

*Деца од 7-11.99 год. со 2 возрасни – 30% попуст

*Дете од 2-11.99 год. со 1 возрасен – 30% попуст

*Возрасен на дополнително легло – 10% попуст

 

СЛОВЕНСКА ПЛАЖА 4* Период на престој
Тип на соба Капацитет 01.04-01.06. 01.06-01.07. 01.07-01.09. 01.09-01.10. 01.10-01.11.
Двокреветна соба, без тераса 2+1 36 51 64 51 36
Студио / апп, без тераса 2+1,2+2 42 56 72 56 42
Цените се во евра по лице, за 1 ноќевање на база ПОЛУПАНСИОН (појадок/вечера – шведска маса)
Тип на соба Капацитет 01.04-01.06. 01.06-01.07. 01.07-01.09. 01.09-01.10. 01.10-01.11.
Двокреветна соба, без тераса 2+1 44 62 76 62 44
Студио / апп, без тераса 2+1,2+2 50 67 85 67 50
Цените се во евра по лице, за 1 ноќевање на база ALL INCLUSIVE (исхрана – шведска маса)
Минимален престој 7 ноќевања.


ДОПЛАТИ
:

*За еднокреветна соба – 60% доплата (јули/август) и 40% доплата (јуни, септември)

*Туристичка такса, пријава и хотелско осигурување – доплата 1,5€ за возрасни, 1€ за деца од 12-18 год, 0,5€ за деца од 2-12 год. (се плаќа во агенција)

*Доплата за ручек – 8€ по лице на ден

*Доплата за тераса – 2€ за возрасни, 1€ за деца по лице на ден

ПОПУСТИ

*Деца до 1.99 год. – бесплатно

*Деца од 2-6.99 год со 2 возрасни – 50% попуст

*Деца од 7-11.99 год. со 2 возрасни – 30% попуст

*Дете од 2-11.99 год. со 1 возрасен – 30% попуст

*Возрасен на дополнително легло – 10% попуст

Хотел АЛЕКСАНДАР 4* Период на престој
Тип на соба Капацитет 01.04-01.06. 01.06-01.07. 01.07-01.09. 01.09-01.10. 01.10-01.11.
Двокреветна соба, со тераса 2+0, 2+1 45,00 58,00 77,00 58,00 45,00
Цените се во евра по лице, за 1 ноќевање на база ПОЛУПАНСИОН (појадок/вечера – шведска маса)
Тип на соба Капацитет 01.04-01.06. 01.06-01.07. 01.07-01.09. 01.09-01.10. 01.10-01.11.
Двокреветна соба, со тераса 2+0,2+1 59,00 69,00 89,00 69,00 59,00
Цените се во евра по лице, за 1 ноќевање на база ALL INCLUSIVE (исхрана – шведска маса)
Минимален престој 7 ноќевања.

 

ДОПЛАТИ:

*За еднокреветна соба – 60% доплата (јули/август) и 40% доплата (јуни, септември)

*Туристичка такса, пријава и хотелско осигурување – доплата 1,5€ за возрасни, 1€ за деца од 12-18 год, 0,5€ за деца од 2-12 год. (се плаќа во агенција)

*Доплата за ручек – 8€ по лице на ден

*Доплата за тераса – 2€ за возрасни, 1€ за деца по лице на ден

ПОПУСТИ

*Деца до 1.99 год. – бесплатно

*Деца од 2-6.99 год со 2 возрасни – 50% попуст

*Деца од 7-11.99 год. со 2 возрасни – 30% попуст

*Дете од 2-11.99 год. со 1 возрасен – 30% попуст

*Возрасен на дополнително легло – 10% попуст

Хотел МОГРЕН 3+* Период на престој
Тип на соба Капацитет 01.04-01.06. 01.06-01.07. 01.07-01.09. 01.09-01.10. 01.10-01.11.
Двокреветна соба 2+1 38,00 45,00 56,00 45,00 38,00
Цените се во евра по лице, за 1 ноќевање на база ПОЛУПАНСИОН (појадок/вечера – шведска маса)
Минимален престој 7 ноќевања.


ДОПЛАТИ
:

*За еднокреветна соба – 60% доплата (јули/август) и 40% доплата (јуни, септември)

*Туристичка такса, пријава и хотелско осигурување – доплата 1,5€ за возрасни, 1€ за деца од 12-18 год, 0,5€ за деца од 2-12 год. (се плаќа во агенција)

*Доплата за ручек – 8€ по лице на ден


ПОПУСТИ

*Деца до 1.99 год. – бесплатно

*Деца од 2-6.99 год со 2 возрасни – 50% попуст

*Деца од 7-11.99 год. со 2 возрасни – 30% попуст

*Дете од 2-11.99 год. со 1 возрасен – 30% попуст

*Возрасен на дополнително легло – 10% попуст

Лето 2019: Будва – ХИТ ПАКЕТ
ХИТ ПАКЕТ 10 дена/9 ноќевања + автобуски превоз

Будва, бисер на Јадранот, центар на медитеранскиот туризам. Место каде се вкрстени влијанијата на истокот и западот, хеленската и римската култура. Стариот град со својата архитектура привлекува илјадници туристи, кој во вечерните часови се претвара во отворен театар за сечиј вкус. “Будванска ривиера“ ги нуди 35-те најпознати плажи на Јадранот (Јаз, Плоче, Трстено, Могрен, Словенска плажа, Бечичи, Милочер, Св.Стефан…) кои во комбинација со интензивниот ноќен живот се главна каректеристика поради кои се доаѓа во оваа престолнина на Црногорскиот туризам. Будва нуди илјада можности, на Вас останува да одберете!

ЦЕНИ И ТЕРМИНИ


ТЕРМИНИ
ПРИВАТНО СМЕСТУВАЊЕ
I категорија II категорија
19.06. – 28.06.2019 109 € 89 €
28.06. – 07.07.2019 129 € 109 €
07.07. – 16.07.2019 155 € 129 €
16.07. – 25.07.2019 175 € 149 €
25.07. – 03.08.2019 179 € 155 €
03.08. – 12.08.2019 179 € 155 €
12.08. – 21.08.2019 155 € 129 €
21.08. – 30.08.2019 129 € 109 €
30.08. – 08.09.2019 109 € 89 €


Поаѓањето е ден однапред од дадените термини: 18.06, 27.06, 06.07..од Скопје во 23.30 часот (Прилеп 20.30ч, Кавадарци 21.30ч, Неготино 21.45ч, Штип 21.00ч, Велес 22.00ч)

Услови:

 • Цените се изразени во евра по патник со вклучен автобуски превоз;
 • Туристичката такса не е вклучена во цената и изнесува 1 € по патник дневно (за деца 2-12 год. 0,5 €)
 • Деца од 2-12 год. со сопствен кревет 30% попуст;
 • Деца од 2-12 год без сопствен кревет 50% попуст;
 • I категорија е соба со сопствено купатило;
 • II категорија две соби делат едно купатило;
 • Доплата за еднокреветна соба е 70% од дадената цена за сместување;
 • Аранжманот вклучува приватно сместување во зависност од одбраната категорија во двокреветни и трокреветни соби на база 9 ноќевања и автобуски превоз;
 • Вилите се оддалечени 300 – 400 метри од Словенска плажа;
 • ПАКЕТ ВО РЕСТОРАН: 9 ПОЛУПАНСИОНИ (ПОЈАДОК / ВЕЧЕРА) ЦЕНА: 75 € (деца од 2-12 год. 37,5 €)
 • Рестораните се наоѓаат во круг од 50 – 100 метри од сместувањето;
 • Одбитокот за сопствен превоз е 10 евра по патник


За овој аранжман важат општите услови за патување на Т.А.