Петровац

Петровац - Црна Гора - Лето 2019

Хотел КАСТЕЛАСТВА 4* Период на престој
Тип на соба Капацитет 01.04-01.06. 01.06-01.07. 01.07-01.09. 01.09-01.10. 01.10-01.11.
Двокреветна соба 2+0 38 54 67 54 38
Цените се во евра по лице, за 1 ноќевање на база ПОЛУПАНСИОН (појадок/вечера – шведска маса)
Минимален престој 7 ноќевања.

 

ДОПЛАТИ:

*За еднокреветна соба – 60% доплата (јули/август) и 40% доплата (јуни, септември)

*Туристичка такса, пријава и хотелско осигурување – доплата 1,5€ за возрасни, 1€ за деца од 12-18 год, 0,5€ за деца од 2-12 год. (се плаќа во агенција)

*Доплата за ручек – 8€ по лице на ден

 

ПОПУСТИ:

*Деца до 1.99 год. – бесплатно

*Едно дете од 2-6.99 год. со 2 возрасни– 50% попуст

*Едно дете од 2-6.99 год. со 1 возрасен– 30% попуст

Напомена : во двокреветна соба нема можност за дополнително легло


 

Хотел ПАЛАС 4+* Период на престој
Тип на соба Капацитет 01.04-01.06. 01.06-01.07. 01.07-01.09. 01.09-01.10. 01.10-01.11.
Двокреветна соба, поглед планина 2+1 39 55 76 55 39
Цените се во евра по лице, за 1 ноќевање на база ПОЛУПАНСИОН (појадок/вечера – шведска маса)
Минимален престој 7 ноќевања.

 

ДОПЛАТИ:

*За еднокреветна соба – 60% доплата (јули/август) и 40% доплата (јуни, септември)

*Туристичка такса, пријава и хотелско осигурување – доплата 1,5€ за возрасни, 1€ за деца од 12-18 год, 0,5€ за деца од 2-12 год. (се плаќа во агенција)

*Доплата за ручек – 8€ по лице на ден

*За соба поглед море – доплата 4€ по лице на ден

ПОПУСТИ:

*Деца до 1.99 год. – бесплатно

*Деца од 2-6.99 год. со 2 возрасни– 50% попуст

*Деца од 7-11.99 год. со 2 возрасни– 30% попуст

*Едно дете од 2-6.99 год. со 1 возрасен– 30% попуст

*Возрасен на дополнително легло – 10% попуст