Македонија

Хотели во Македонија

Articles

Find More  

Visit Macedonia

Ohrid – The Unesco protected city, the pearl of the Balkans The city of the immortal Ohrid is the sublime lakeside point that for many represents the culmination of the Macedonian experience, a kingdom of light and water, a repository of ancient ruins from Macedonia’s earlier kingdoms. Ohrid’s major attractions are all located within a remarkably concentrated and eminently walkable …

Continue reading  

Еднодневни шопинг тури во Солун

  Еднодневни шопинг тури во Солун Цената е по лице и вклучува : –  Автобуски превоз на релација Скопје – Солун – Скопје –  Поаѓање в0 04:00 пред Дрво Декор –  Посета на центарот на градот до 14:00, посета на Cosmos, Jumbo и Ikea до 18:00 ЦЕНА: 800 Денари

Continue reading  

Еднодневно капење во Грција

ЕДНОДНЕВНО КАПЕЊЕ   СЕКОЈА САБОТА * ПАРАЛИА * ОЛИМПИК БИЧ   СЕКОЈА НЕДЕЛА * КАЛИТЕА * ПОЛИХРОНО * ХАНИОТИ * ПЕФКОХОРИ   ЦЕНА: 1000 Денари   Поаѓање пред Хотел Вип  на паркингот во 03:30 часот наутро Враќање од местата во 17 часот ( по мак. време)

Continue reading