TCC Grand Plaza 5* - Скопје

ТЦЦ ГРАНД ПЛАЗА 5* - Скопје - Македонија
www.tccgrandplaza.com

Вид на сместување Ноќевање со појадок
Еднокреветна соба 60 €
Двокреветна соба 80 €
Трокреветна соба 90 €

Во цената не е вклучена туристичка такса 1 € по лице на ден.