Еднодневно капење во Грција - Лето 2018

Ednodnevno kapenje

ЕДНОДНЕВНО КАПЕЊЕ

 

Термин : 02.06.2018 

Локација : Паралија, Олимпик Бич 

Цена : 700 ден. 

 

Термин : 03.06.2018 

Локација : Калитеа, Полихроно, Ханиоти, Пефкохори  

Цена : 700 ден.

 

Термин : 09.06.2018 

Локација : Паралија, Олимпик Бич 

Цена : 800 ден. 

 

Термин : 10.06.2018 

Локација : Калитеа, Полихроно, Ханиоти, Пефкохори  

Цена : 800 ден. 

 

Термин : 16.06.2018 

Локација : Паралија, Олимпик Бич 

Цена : 900 ден. 

 

Термин : 17.06.2018 

Локација : Калитеа, Полихроно, Ханиоти, Пефкохори  

Цена : 900 ден. 

 

Термин : 23.06.2018 

Локација : Паралија, Олимпик Бич 

Цена : 1000 ден. 

 

Термин : 24.06.2018 

Локација : Калитеа, Полихроно, Ханиоти, Пефкохори  

Цена : 1000 ден. 


Поаѓање пред хотел Вип. 

Враќање од местата во 17.00 часот (по мак.време)