Будва - Црна Гора - Лето 2018

 

Т.Н. SLOVENSKA PLAZHA 3*+

Термин:

Tип на соба

Капацитет

01.04-01.06.

01.06-01.07.

01.07-01.09.

01.09-01.10.

01.10-01.11.

Двокреветна соба

без  балкон

2+1

29,00

41,00

51,00

41,00

29,00

Студио  без балкон

2+1,2+2

34,00

44,00

56,00

44,00

34,00

Дадените цени се по лице на ден,услуга ПОЛУПАНСИОН  (доручек/вечера – Шведска маса)

Тип на соба

Капацитет

01.04-01.06.

01.06-01.07.

01.07-01.09.

01.09-01.10.

01.10-01.11.

Двокреветна соба

без  балкон

2+1

37,00

51,00

64,00

51,00

37,00

Студио  без балкон

2+1,2+2

42,00

55,00

69,00

55,00

42,00

Дадените цени се по лице на ден, услуга СЕ ВКЛУЧЕНО  (Шведска маса)

Аранжманот може да биде: 11 дена/10 ноќи, 8 дена /7 ноќи, 15 дена / 14 дена   или број на денови по ваша желба

 

Т.Н. SLOVENSKA PLAZHA 4*

Термин:

Tип на соба

Капацитет

01.04-01.06.

01.06-01.07.

01.07-01.09.

01.09-01.10.

01.10-01.11.

Двокреветна соба

без  балкон

2+1

31,00

45,00

57,00

45,00

31,00

Студио  без балкон

2+1,2+2

37,00

50,00

64,00

50,00

37,00

Дадените цени се по лице на ден,услуга ПОЛУПАНСИОН  (доручек/вечера – Шведска маса)

Тип на соба

Капацитет

01.04-01.06.

01.06-01.07.

01.07-01.09.

01.09-01.10.

01.10-01.11.

Двокреветна соба

без  балкон

2+1

39,00

56,00

69,00

56,00

39,00

Студио  без балкон

2+1,2+2

45,00

60,00

77,00

60,00

45,00

Дадените цени се по лице на ден, услуга СЕ ВКЛУЧЕНО  (Шведска маса)

Аранжманот може да биде: 11 дена/10 ноќи, 8 дена /7 ноќи, 15 дена / 14 дена   или број на денови по ваша желба

 

Хотел MORGEN 4 *

Термин:

Тип на соба

Капацитет

01.04-01.06.

01.06-01.07.

01.07-01.09.

01.09-01.10.

01.10-01.11.

Двокреветна соба

2+1

35,00

42,00

52,00

42,00

35,00

Дадените цени се по лице на ден,услуга ПОЛУПАНСИОН  (доручек/вечера – Шведска маса)

Аранжманот може да биде: 11 дена/10 ноќи, 8 дена /7 ноќи, 15 дена / 14 дена   или број на денови по ваша желба

ДОПЛАТИ:

- За еднокреветна соба се доплаќа 60 % ( јули/ август) и 40 % ( јуни/семптеври) од сумата за соба

- Тур.такса 1.50 €  за возрасни, 0.50 €  за деца 02 – 12 год. по лице на ден

- За ручек 8 € по лице на ден

- За балкон 2 € за возрасни, 1 евро за дева по лице на ден

ПОПУСТИ:

- Деца до 01.99 год. БЕСПЛАТНО

- Деца до 02 – 06.99 год. со двајца возрасни имаат  попуст 50 %

- Деца од 07-11.99 год. со двајца возрасни имаат попуст 30 %

- Деца од 02 – 12. год.  со еден возрасен  имаат попуст 30 %

 

ХОТЕЛ АКВАМАРИН 3* - Будва
Вид на сместување Услуга 01.06-11.06 21.06-01.07 01.07-11.07 11.07-21.07 21.07-31.07 20.08-30.08 30.08-09.09 09.09-19.09 19.09-29.09
11.06-21.06 31.07-10.08
  10.08-20.08
Двокреветна соба Полупансион 363.00 € 407.00 € 441.00 € 447.00 € 495.00 € 407.00 € 397.00 € 339.00 € 335.00 €
Апартман 2+1, 2+2, 3+2 Полупансион 401.00 € 447.00 € 505.00 € 509.00 € 547.00 € 447.00 € 435.00 € 375.00 € 373.00 €

ДОПЛАТИ :

- За еднокреветна соба се доплаќа 60 % ( јули/ август) и 40 % ( јуни/семптеври) од сумата за соба

- Тур.такса 1.50 €  за возрасни, 0.50 €  за деца 02 – 12 год. по лице на ден

- За ручек 8 € по лице на ден

- За балкон 2 € за возрасни, 1 евро за дева по лице на ден

ПОПУСТИ :

- Деца до 01.99 год. БЕСПЛАТНО

- Деца до 02 – 06.99 год. со двајца возрасни имаат  попуст 50 %

- Деца од 07-11.99 год. со двајца возрасни имаат попуст 30 %

- Деца од 02 – 12. год.  со еден возрасен  имаат попуст 30 %

 

Хотел AQUAMARIN 4 *

Термин:

Тип на соба

Капацитет

01.05-01.06.

01.06-10.06.

10.06-20.06.

20.06-30.06.

30.06-20.07.

20.07-09.08.

09.08-19.08.

19.08-29.08.

29.08-20.09.

Двокреветна соба

2+1

29,00

32,00

35,00

39,00

42,00

47,00

44,00

39,00

32,00

Aпартман

2+1,2+2,3+2

33,00

35,00

39,00

42,00

48,00

52,00

48,00

42,00

36,00

Дадените цени се по лице на ден, услуга ПОЛУПАНСИОН (доручек/вечера – Шведска маса)

Аранжманот може да биде: 11 дена/10 ноќи, 8 дена /7 ноќи, 15 дена / 14 дена или број на денови по ваша желба

Дадените цени вклучувааат бесплатно користење на внатрешниот базен и сауна

ДОПЛАТИ:

- За еднокреветна соба се доплаќа  50 % од сумата за соба

- Тур.такса 1.50 €  за возрасни, 0.50 €  за деца 02 – 12 год. по лице на ден

ПОПУСТИ:

- Деца до 02.99 год. БЕСПЛАТНО

- Прво дете од 02.99 – 11.99 год. со двајца возрасни има попуст 70 %

- Две деца од 02.99-11.99 год.

 

Хотел AVALA RESORT 4 *

Термин:

Tип на соба

Капацитет

01.05-01.06.

01.06-01.07.

01.07-01.09.

01.09-01.10.

01.10-31.10.

Стандард соба поглед градина

2+1

74,00

93,00

125,00

93,00

74,00

Стандард соба поглед море

2+1

86,00

108,00

138,00

108,00

86,00

Супериор соба поглед градина

2+1

89,00

126,00

154,00

126,00

89,00

Супериор соба поглед море

2+1

99,50

135,00

167,00

135,00

99,50

Дадените цени се по лице на ден, услуга СЕ ВКЛУЧЕНО (Шведска маса)

Хотел АVALA VILLAS 4 *

Термин:

Тип на соба

Kapacitet

01.05-01.06.

01.06-01.07.

01.07-01.09.

01.09-01.10.

01.10-22.10.

Стандард вила (2 лица)

2+1

215,00

290,00

359,00

290,00

215,00

Фамилијарна вила ( 3-4 лица)

2+2

369,00

524,00

639,00

524,00

369,00

Дадените цени се по лице на ден, услуга СЕ ВКЛУЧЕНО (Шведска маса)

Аранжманот може да биде: 11 дена/10 ноќи, 8 дена /7 ноќи, 15 дена / 14 дена   или број на денови по ваша желба

Дадената цена вклучува користење на внатрешен и надворешен базен, фитнес, сауна, џакузи

ДОПЛАТИ:

- За еднокреветна соба се плаќа 100 % од цената за двокреветна соба

- Тур.такса 1.50 € за возрасни, 0.50 € за деца 02 – 12 год. по лице на ден

ПОПУСТИ:

- Деца до 01.99 год. –БЕСПЛАТНО

- Дете од 02 – 06.99 год. на заедничко легло со двајца возрасни плаќа 27 € на ден

- Дете од 07 – 11.99 год. на дополнително легло со двајца возрасни плаќа 52 € на ден

- Трет возрасен има 20 % попуст

 

Хотел ADMIRAL 3*

Термин:

Tип на соба

Капацитет

01.06-18.06.

18.06-05.07.

05.07-29.08.

29.08-16.09.

16.09-30.09.

Двокреветна соба

2+1

46,00

46,50

50,00

46,50

43,00

Двокревена соба со балкон

2+1

44,00

48,50

52,00

48,50

44,00

Дадените цени се по лице на ден, услуга НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК  (Шведска маса)

Аранжманот може да биде: 11 дена/10 ноќи, 8 дена /7 ноќи, 15 дена / 14 дена   или број на денови по ваша желба

Дадените цени вклучуваат користење на отворен базен, чадори за сонце и пешкири покрај базен

ДОПЛАТИ:

- За еднокреветна соба се плаќа 100 %  од цената за двокреветна соба

- Тур.такса 1.50 €  за возрасни, 0.50 €  за деца 02 – 12 год. по лице на ден

- Доплата за вечера 7 € по лице на ден ( важи и за деца од  02 – 12 год.)

ПОПУСТИ:

- Деца до 01.99 год. БЕСПЛАТНО

- Дете од 02 – 06.99 год. со двајца возрасни на заедничко легло имаат 50 % попуст

- Дете од 07 – 11.99 год. со двајца возрасни на заедничко легло има 30 % попуст

- Возрасен на дополнително легло има 10 % попуст

 

 

Хотел  BUDVA 4*

Термин:

Tип на соба

Kапацитет

07.05-28.05.

28.05-15.06.

15.06-09.07.

09.07-27.08.

27.08-16.09.

16.09-24.09.

24.09-31.10.

Стандард соба

Со балкон и поглед кон планина

2+0

58,00

68,00

74,00

120,00

74,00

68,00

48,00

Стандард соба со балкон и поглед море

2+0

64,00

74,00

81,00

126,00

81,00

74,00

54,00

Егзекутив соба со балкон и погед планина

2+0

94,00

104,00

111,00

156,00

111,00

104,00

84,00

Апартман

(max.2adl+2chd ili 3adl)

2+1

93,00

108,00

119,00

192,00

119,00

108,00

77,00

Дадените цени се по лице на ден, услуга НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК (Шведска маса)

Аранжманот може да биде: 11 дена/10 ноќи, 8 дена /7 ноќи, 15 дена / 14 дена   или број на денови по ваша желба

Дадената цена вкучува користење на отворен базен, сауна, фитнес, паркинг, интернет

· Сместувањето на две деца до 11.99 год. со двајца возрасни во апартман е БЕСПЛАТНО

ДОПЛАТИ:

- За еднокреветна соба се доплаќа 60 % од  сумата за двокреветна соба

- Тур.такса 1.50 €  за возрасни, 0.50 €  за деца 02 – 12 год. по лице на ден

- За детско креветче – 5 € на ден

- За вечера 12 € по лице на ден ( важи и за деца од 01.99 – 12 год.)

- Трет возрасен на дополнително легло има попуст 80 %

ПОПУСТИ за сместување во соба:

- Деца до 03.99 год. –БЕСПЛАТНО

- Деца од 04 – 11.99 год сместени со двајца возрасни  плаќа 20 € на ден

ПОПУСТИ за сместување во апартман:

- Две деца до 11.99 год.  сместени со двајца возрасни се БЕСПЛАТНО

- Две деца до 11.99 год. сместени со еден возрасен имааат попуст по 50 %

- Трет возрасен на дополнително легло има попуст 80 %

 

Хотел  BLUE STAR 4*

Термин:

Тип на соба

Kапацитет

01.05-01.06.

01.06-01.07.

01.07-28.07.

28.07-19.08.

19.08-01.09.

01.09-01.10.

01.10-31.10.

Двокреветна соба

2+1

39,00

51,00

59,00

67,00

49,00

51,00

39,00

Дадените цени се по лице на ден, услуга НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК  (Шведска маса)

Аранжманот може да биде: 11 дена/10 ноќи, 8 дена /7 ноќи, 15 дена / 14 дена   или број на денови по ваша желба

ДОПЛАТИ:

- За еднокреветна соба доплата од 50 % ( јуни/ септември) и 75 % ( јули/август) од сумата за ½ соба

- Тур.такса 1.50 €  за возрасни, 0.50 €  за деца 02 – 12 год. по лице на ден

- За вечера ( јули/август) 10 евра по лице на ден

ПОПУСТИ:

- Деца до 01.99 год. БЕСПЛАТНО

- Деца од 02 – 11.99 год. на дополнително легло има 50 % попуст

- Деца од 02 – 11.99 год. на редовно легло има 25 % попуст

- Две деца од 02 – 11.99 год. на заедничко  легло  имаат попуст по 50 %

- Трет возрасен на дополнително легло има попуст 10 %

 

Хотел   ADRIA 4*

Термин:

Tип на соба

Капацитет

01.05-02.06.

02.06-07.07.

07.07-25.08.

25.08-22.09.

22.09-13.10.

Супериор соба (23-28 m2)

2+1

39,00

55,00

72,00

55,00

39,00

Фамилијарна соба (40-46 m2)

2+2

54,00

77,00

101,00

77,00

54,00

Делукс студио (60-67 m2)

2+3

71,00

101,00

131,00

100,00

71,00

Дадените цени се по лице на ден, услуга НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК  (Шведска маса)

Аранжманот може да биде: 11 дена/10 ноќи, 8 дена /7 ноќи, 15 дена / 14 дена   или број на денови по ваша желба

Дадената цена вклучува користење на фитнес, сауна, чадори за сонце и лежалки

· Сместувањето на две деца до 17.99 год. на дополнителни легла е БЕСПЛАТНО

ДОПЛАТИ:

- За еднокреветна супериор соба доплата од 50 %  од сумата за соба

- За полупансион 16 € по лице на ден ( Деца до 11.99 год. имаат 50 % попуст)

- Детско креветче – 5 € на ден

ПОПУСТИ:

- Дете до 11.99 год. со двајца возрасни  на дополнително легло  во супериор соба –БЕСПЛАТНО

- Дете до 17.99 год. со двајца возрасни на дополнително легло во фамилијарна соба и делукс студио – БЕСПЛАТНО

- Трет возрасен во суперир  соба на дополнително легло  има попуст 20 %, во фамилијарна соба и делукс студио има попуст 50 %

 

Хотел POSEJDON 3*

Термин:

Тип на соба

Капацитет

01.05-01.06.

01.06-10.06.

10.06-20.06.

20.06-01.07.

01.07-10.07.

10.07-25.08.

25.08-01.09.

01.09-10.09.

10.09-20.09.

Двокреветна соба

2+0

32,00

41,00

45,50

57,00

63,00

73,00

63,00

57,00

45,50

Трокреветна соба

3+0

30,00

36,50

40,00

48,50

52,00

60,00

52,00

48,50

40,00

Четворокреветна соба

4+0

30,00

34,50

40,00

46,00

50,00

56,50

50,00

46,00

40,00

Апартман (min 4 pax)

4+1

30,00

34,50

40,00

48,50

52,00

60,00

52,00

48,50

40,00

Дадените цени се по лице на ден,услуга ПОЛУПАНСИОН  (доручек/вечера – Шведска маса)

Аранжманот може да биде: 11 дена/10 ноќи, 8 дена /7 ноќи, 15 дена / 14 дена   или број на денови по ваша желба

Дадената цена вклучува две лежалки и чадор за сонце, карта за влез со автомобил во јаз, паркинг

ДОПЛАТИ:

- Тур.такса 1.50 €  за возрасни, 0.50 €  за деца 02 – 12 год. по лице на ден

- За полн пансион доплата од 8 € по лице на ден

ПОПУСТИ:

- Деца до 01.99 год. БЕСПЛАТНО

- Во 1/3 и 1/4 соба деца од 02 – 04.99 год имааа попуст 50 %, деца од 05- 06.99 год. имаат попуст 30 %, деца од 07 – 11.99 год. имаат попуст 20 %

- Петто лице во апартман – има 50 % попуст