Превоз со луксузни возила

ОРГАНИЗИРАМЕ ПРЕВОЗ СО ЛУКСУЗНИ ВОЗИЛА

РЕЛАЦИИ : БАНСКО , БОРОВЕЦ, САНДАНСКИ, СОЛУН, СОФИЈА

Возила

Патници

Цена за еден правец

Комбе

Максимум 8 лица

140 €

Renault Espace

Максимум 6 лица

120 €

Renault Flunce, Renault Megane, Skoda Octavia

Максимум 4 лица

100 €

Chevrolet Aveo, Peugeot 206, Dacia

Максумум 2 лица

90 €