Хотел Медите 4* - Сандански

Напомена : Цените важат до 20.12.2017 (не важат за празници)

СПА ХОТЕЛ МЕДИТЕ 4*

Вид на сместување

Недела – Четврток

Петок – Сабота

Стандардна двокреветна соба

44 €

60 €

Стандардна еднокреветна соба

39 €

54 €

Луксузна двокреветна соба

50 €

68 €

Луксузна еднокреветна соба

45 €

62 €

Студио

72 €

100 €

Луксузен апартман (2 спални)

96 €

135 €

Возрасен на дополнително легло – 13 € | Дете од 02-05.99 год – 6 € | Дете до 1.99 год - бесплатно

 

АПАРТ ХОТЕЛ МЕДИТЕ 3*

Вид на сместување

Недела – Четврток

Петок – Сабота

Двокреветна соба

30 €

40 €

Еднокреветна соба

19 €

27 €

Едноспален апартман со кујна

40 €

52 €

Двоспален апартман со кујна

90 €

120 €

Возрасен на дополнително легло – 13 € | Дете од 02-05.99 год – 6 € | Дете до 1.99 год - бесплатно

Цените се во евра по соба за 1 ноќевање и вклучуваат :

√ Сместување во соодветната соба на база ноќевање со појадок

 Користење на СПА Центар (внатрешен и надворешен базен со минерална вода, фитнес, сауна парк)

 Паркинг

Во цената не е вклучено :

- Туристичка такса 1 € по лице на ден

- Патничко осигурување

Ценовник 2018

СПА ХОТЕЛ МЕДИТЕ 4*

Вид на сместување

Недела – Четврток

Петок – Сабота

Стандардна двокреветна соба

55 €

68 €

Стандардна еднокреветна соба

48 €

60 €

Луксузна двокреветна соба

64 €

78 €

Луксузна еднокреветна соба

58 €

71 €

Студио

90 €

110 €

Луксузен апартман (2 спални)

108 €

144 €

Возрасен на дополнително легло – 12 €| Дете од 02-05.99 год – 4 €| Дете до 1.99 год - бесплатно

 

АПАРТ  ХОТЕЛ МЕДИТЕ 3*

Вид на сместување

Недела – Четврток

Петок – Сабота

Двокреветна соба

26 €

36 €

Еднокреветна соба

18 €

26 €

Едноспален апартман со кујна

37 €

52 €

Двоспален апартман со кујна

84 €

118 €

Возрасен на дополнително легло – 12 € | Дете од 02-05.99 год – 4 € | Дете до 1.99 год - бесплатно

Цените се во евра по соба за 1 ноќевање и вклучуваат :

√ Сместување во соодветната соба на база ноќевање со појадок

 Користење на СПА Центар (внатрешен и надворешен базен со минерална вода, фитнес, сауна парк)

 Паркинг

Во цената не е вклучено :

- Туристичка такса 1 € по лице на ден

- Патничко осигурување