ЕДНОДНЕВНИ ШОПИНГ ТУРИ ВО СОЛУН СЕКОЈА САБОТА

Shopping

 

Цена : 800 ден.

 

Цената е по лице и вклучува :

-  Автобуски превоз на релација Скопје – Солун – Скопје

-  Поаѓање в0 04:00 пред Дрво Декор

-  Посета на центарот на градот до 14:00, посета на Cosmos, Jumbo и Ikea до 18:00