СКИ И СНОУБОРД УСЛУГИ во Пампорово - Зима 2017/2018

Цени во ЕВРА *Деца се третираат до 11.99 г.

Услуги

2 дена

3 дена

4 дена

5 дена

6 дена

7 дена

9 дена

13 дена

воз.

деца

воз.

деца

воз.

деца

воз.

деца

воз.

деца

воз.

деца

воз.

деца

воз.

деца

1. Наем ски и штеки

14 €

11 €

17 €

11 €

22 €

13 €

25 €

14 €

28 €

17 €

32 €

20 €

41 €

26 €

53 €

41 €

2. Наем кондури

14 €

11 €

17 €

11 €

22 €

13 €

25 €

14 €

28 €

17 €

32 €

20 €

41 €

26 €

53 €

41 €

3. Наем ски комплет

21 €

15 €

25 €

18 €

34 €

23 €

42 €

28 €

50 €

33 €

56 €

39 €

68 €

47 €

94 €

62 €

4. Ски училиште по 4 часа + ноќно скијање

42 €

25 €

42 €

32 €

56 €

43 €

66 €

44 €

70 €

47 €

85 €

62 €

108 €

76 €

129 €

89 €

5. Лифт карта

54 €

31 €

76 €

45 €

95 €

59 €

100 €

74 €

124 €

83 €

143 €

96 €

178 €

119 €

233 €

138 €

7. Ски гардеробер

6 €

6 €

7 €

7 €

7.5 €

7.5 €

8 €

8 €

9 €

9 €

10 €

10 €

11 €

11 €

14 €

14 €

8. Голем ски/сноуборд пакет /3+4+5/**Сноуборд училиште 2 часа на ден/new

80 €

54 €

116 €

78 €

153 €

102 €

187 €

125 €

208 €

132 €

241 €

153 €

288 €

184 €

400 €

255 €

9. Мал ски/сноуборд пакет /4+5+7/ **Сноуборд училиште 2 часа на ден/new

65 €

45 €

96 €

64 €

123 €

85 €

149 €

100 €

168 €

112 €

189 €

128 €

230 €

150 €

303 €

215 €

10. Мал ски пакет /3+5/

63 €

43 €

90 €

61 €

120 €

80 €

146 €

98 €

164 €

103 €

187 €

120 €

225 €

146 €

292 €

195 €

11. Сноуборд

2 дена

3 дена

4 дена

5 дена

6 дена

7 дена

9 дена

13 дена

Наем сноу борд + "soft shoes"

28 €

41 €

54 €

66 €

73 €

77 €

89 €

114 €

Ски училиште по 2 часа на ден

31 €

43 €

57 €

69 €

79 €

91 €

117 €

158 €

11.Специјален пакет 'Научи да скијаш'

6 дена возрасен

9 дена возрасен

6 дена деца

9 дена деца

Наем ски штеки, кондури

197 €

278 €

130 €

180 €

Ски училиште по 4 часа + ноќно скијање

Лифт карта

13. Ски детска градинка "Kinder Club" за деца на возраст от 4 до 7 години: Ски центар Малина №2, Работно време: 9.00 - 16.30 ч.

Полудневен/без ручек

Целодневен престој со ручек

Еден ден

17 €

26 €

Два дена

27 €

50 €

Три дена

37 €

59 €

Четири дена

50 €

75 €

Пет дена

61 €

92 €

Шест дена

68 €

102 €

Девет дена

96 €

152 €

Целодневниот престој со ручек 12.00 - 13.00 - е со организиран транспорт во основниот ресторан на хотел "Перелик"

15. РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА - 10% попуст за резервации и уплати до 20.11.2017

Деца до 6.99 користат бесплатна ски карта со придружник, плаќаат за ски гардеробер и ски училиште.