Превоз со луксузни возила

ОРГАНИЗИРАМЕ ПРЕВОЗ СО ЛУКСУЗНИ ВОЗИЛА

РЕЛАЦИИ : БАНСКО, БОРОВЕЦ, САНДАНСКИ, СОЛУН, СОФИЈА
Возила Патници Цена за еден правец
Комбе Максимум 8 лица 160 €
Автомобил Максимум 6 лица 140 €
Автомобил Максимум 4 лица 120 €